LOKALNI VOLONTERSKI CENTAR SINJ
Luka Prolić volonter udruge Cjelovit životPrezentacije u srednjim školamaTuristička zajednica Sinj, svojim radom promiču ljepote našeg krajaUdruga Gaj Laberije-promotor ideje da se prvi nogomet igrao kod nasPredavanje ''Mentalno zdravlje starijih osoba''Predavanje ''Mentalno zdravlje starijih osoba''U Sinju 6.3. predavanje dr. Titlić o migreni20.02. Svjetski dan socijalne pravdeŠetnja parkom povodom Svjetskog dana ekologijeUdruga UPSUS promotor savremene umjetnostiUdruga maloljetnih dragovoljaca domovinskog rataObilježavanje Međunarodnog dana volontera 5.12.Nagrađene najbolje volonterske pričeKlub lječenih alkoholičara SinjNATJEČAJ ZA VOLONTERSKE PRIČEU tijeku provedba projekta LOVORUdruga koja promiče kulturu u prometuU petak 21.9. obilježavamo Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženamaUdruga Srma traži 3 volontera za pravno savjetovališteUdruga za očuvanje baštine Cetinskog krajaKUD Vrlika, kroz folklor okuplja sve...UOSIT-Trilj udruga koja okuplja ljude u potrebiNovi termin radionice crtanja u Đardinu 30.5.Šetali smo za Međunarodni dan biološke raznolikosti15.5. Obilježen Međunarodni dan obitelji24.5. Europski dan parkova - uredimo ĐardinŠetnja za Međunarodni da biološke raznolikostiProveli smo još jednu akciju sakupljanja hraneI u Dicmu djeluje KUD za očuvanje baštineHKUD Peruća uvjek rado prima volontereUdruga Sv. Vinko Paulski iz OtokaVolonterka Dina AndjelinovićSa kazalištarcima je uvijek zanimljivoVolontiranje i aktivnosti za starije u Cetinskoj krajiniUspješna akcija za Socijalnu samoposlugu Grada SinjaUdruga umirovljenika SinjUmirovljenica Jagoda GrgurićTREĆA DOB - U SRIDU!Srmi odobren projekt ''Treća dob - u sridu!''Humanitarna akcija za Socijalnu samoposluguNagrađeni najbolji volonteri SrmeIzložba dječjih radova 6.-13.12.2017.Udruga Srma u Sinju obilježila Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženamaU 2 godine 828 socijalnih košarica Socijalne samoposluge Grada SinjaSusret s Vukovarkama u Centru Juraj Bonači u SinjuObilježen Međunarodni dan borbe protiv siromaštvaObilježili smo Međunarodni dan starijih osoba i Dan nenasiljaNatječaj za škole za projekte volontiranja učenika9. Kulturno ljeto za djecu 4.-27.7.2017.Tanja Kalinić, umirovljena medicinska sestra....''Hrvatska volontira!'' uspješno i u SinjuUmirovljenica s kojom smo razgovarali - Gotilda JadrijevićDani otvorenih vrata Udruge Srma22.5. u 18 sati u Galeriji Galiotović u Sinju -Edukativno izlaganje o biološkoj raznolikostiNacionalna akcija Hrvatska volontira! - aktivnosti u SinjuU Sinju obilježen Svjetski dan zdravljaSocijalna Samoposluga Grada Sinja uspješno radi već 16 mjeseciSrma u Sinju obilježila Svjetski dan socijalne pravdeSrma obilježila 5.12. Međunarodni dan volonteraPoziv volonterima petak 24.11. Pijaca u 10 satiU Sinju - akcija protiv nasilja u petak 25.11.Srmi odobren projekt ''Zaštita starijih osoba od siromaštva i socijalne isključenosti u CetiTereza Križanac vesela volonterka koja se ne predajeAkcije prikupljanja hrane i higijenskih artikalaZavršna izložba radova 8. kulturnog ljeta za djecuZavršna izložba 8. Kulturnog ljeta za djecuEdukacija o volontiranju u TriljuPOZIV VOLONTERIMAPoziv volonterima za rad na radionicama za djecuEdukacija o volontiranju u SinjuEdukativna radionica o volonterstvu u Otoku7 mjeseci rada Socijalne samoposluge Grada SinjaO akciji ''Hrvatska volontira!''Predavanje o reumatskim bolestima u Sinju 24.5. u 19 satiIzlet na slapove KrkePoziv volonterima za sudjelovanje u akciji ''Hrvatska volontira!''Srma sudjeluje u akciji ''Hrvatska volontira!''Volonterka Nikolina Smoljo na radionicama uvijek raspoloženaPOZIV VOLONTERIMASocijalna samoposluga - podjela 21. i 22.4.Dječje radionice u veljačiSilvia Milić ne može bez volontiranjaAkcija za socijalnu samoposlugu Grada SinjaGodišnja skupština Udruge SrmaVOLONTIRANJE U CETINSKOJ KRAJINI U 2016.g.PRVA TRI MJESECA SOCIJALNE SAMOPOSLUGE GRADA SINJASiječanj na radionicama za djecu je bio jako radostanVOLONTIRAJTE NA SMOTRI MAČKARAIzvješće o volontiranju za 2015.AKTUALNO U LOKALNOM VOLONTERSKOM CENTRU SINJNastavak radionica za djecu i odrasleLucija Ajduković kada ne radi volontira...25.11. Srma u Sinju protiv nasiljaVolontirajte na Festivalu znanosti Sinj 2015.Potpisan ugovor za nastavak rada lokalnog volonterskog centra SinjSocijalna samoposluga od 6.-17.7.Učenici i studenti, budite aktivni ovo ljeto!Humanitarna akcija u SinjuUčenici OŠ Trilj zasadili cvjetnu žardinjeruBarba Anti obojana ogradaVrlički učenici sadili cvijećeUčenici OŠ I. Lovrića oslikali stup u knjižniciU Sinju održana edukativna radionica o volontiranjuU SINJU RADIONICA O VOLONTIRANJUSrma provela akciju Hrvatska volontira! u SinjuDani otvorenih vrata u Udruzi SrmaVolonterke Srme posjetile stacionarVedrana Vrgoč volonterka s puno emocijaSlaven Kardoš volonter s velikim iskustvomEdukacija o volontiranju u OtokuINICIJATIVA ZA UVOĐENJEM NOVE NAGRADE - NAJBOLJI VOLONTERSrma obilježila Međunarodni dan volonteraOTOK - SASTANAK UDRUGA 2.12.2014. U 17 SATIU Sinju provedena akcija Srme "Dosta je, neću nasilje"22.11. Pijaca - Akcija protiv nasilja u društvuD.V. Bili cvitak traži volontereVolonterska jesen u Udruzi SrmaSRMI ODOBREN PROJEKT ZA LOKALNI VOLONTERSKI CENTARVečeras emisija o Udruzi SrmaDani otvorenih vrata u Udruzi SrmaPredstavljen novi projekt u kojem sudjeluje SrmaZajednički rad učenika OŠ Ivana LovrićaUčenici OŠ Ivana Mažuranića oslikavali zidAkcija učenika na Hanu u petak 23.5.2014.Srma prikuplja pomoć do 18.6. u kući TripaloU Sinju Srma prikuplja pomoć od 19.5.-18.6.Korisnici Centra Juraj Bonači posjetili starije sugrađanePrikupljanje odjeće i socijalna samoposluga u SinjuVOLONTIRANJEM PREMA DRUŠTVENO I EKONOMSKI SNAŽNIJIM ZAJEDNICAMAU Sinju održan 8. Dan narcisaROK ZA IZVJEŠĆE O VOLONTIRANJU 28.2.SAZNAJET SVE O VOLONTIRANJU U EUVolontiranje u LatvijiAnđelka Samardžić volonterka Sv. Vinka PaulskogVolontiranje u Cetinskoj krajini u 2014.g.U Cetinskoj krajini obilježen Međunarodni dan volontera5.12. Srma obilježava Međunarodni dan volonteraU Sinju održana akcija Srme "Dosta je, neću nasilje"Davorka Dukić - neočekivano u volonterskim vodamaMarija Buljan: Želim pridonijeti tome da se ne zaboraviVojislav Barać volonter u borbi za prava invalidaU Sinju održana akcija ''Hrvatska volontira!''Humanitarna podjela ženske obućeDV Bili Cvitak Sinj traži volontereU SINJU ZAVRŠENO 5. KULTURNO LJETO ZA DJECUU petak 23.8. završava 5. kulturno ljeto za djecuNovi projekt za razvoj volonterstvaPoziv volonterima za rad na radionicama za djecu5. Kulturno ljeto za djecu od 22.7.-23.8.2013.Otkazuje se akcija čišćenje groblja u GlavicamaDani otvorenih vrata u Udruzi Srma1.-21.6. Akcija prikupljanja odjeće i obuće i socijalna samoposlugaVišnja Miloš volonterka od mladih danaU Sinju održan 7. Dan narcisaOdržana godišnja Skupština SrmeMlada volonterka Mladenka VučkovićVolonterka Ljubica Bašić iz OtokaPredstavljeni rezultati projekta za Mjesne odboreAkcija ukrašavanja dvorišta škole na HanuBlagdansko čišćenje Kamička19.12. akcija čišćenja KamičkaRad mjesnih odbora prati svaki drugi građaninZavršena 13. akcija prikupljanja odjeće i obućeU Sinju 3. Socijalna samoposluga do subote 1.12.Svaki tjedan: tri prijave za nasilje u obitelji - 1 dijete žrtvaMO BrnazeMO Turjaci13. AKCIJA PRIKUPLJANJA ODJEĆE I OBUĆE DO 1.12.Održana 6. edukativna radionica za MOMO SinjMO RadošićNovi broj e-novina Civilno društvo!Održana 5. edukativna radionica za Mjesne odboreMO ZelovoMO KarakšicaOdržana 4. edukativna radionica za Mjesne odboreOdržana 3. edukativna radionica za Mjesne odboreMO LučaneMO GlaviceMO Obrovac SinjskiMO BajagićMO SuhačMO ČitlukMO JasenskoVolonteri u akciji u Sinju i VrliciAKCIJA HRVATSKA VOLONTIRA! 21.9. U SINJU I VRLICISastanak volontera Srme 20.9.MO GljevVolonteri - javite se za dječje radionice!U Glavicama protiv ambrozijeZavršeno 4. kulturno ljeto za djecu!U petak 17.8. u 19 sati završava Ljeto je eto, a šta sad?Radionice za djecu - od početka punom parom naprijed!U Srme besplatne radionice za djecu od 16.7.Romana Jadrijević - mlada volonterka, koju volontiranje oplemenjuje i ispunjavaOdržana edukacija za Mjesni odbor SinjZavršena 12. akcija skupljanja odjeće i obuće!Mjesni odbori Grada SinjaSocijalna samoposluga odjeće i obuće od 11.-16.6.2012.Održana 3. radionica sa školskim volonterimaOtvoren lov na ambroziju!12. akcija skupljanja odjeće i obućeUklanjanje ambrozije 19. i 20.5.2012.Akcija uklanjanja ambrozije 19. i 20.5. povodom Dana zdravih gradova
U petak 11.5. sastanak za uklanjanje ambrozije
Održana 1. edukativna radionica za Mjesne odboreOdržana 5. edukativna radionica za volontereSlavonka sinjska volonterka2. radionica za školski volonterski klubOdržana 4. edukativna radionica za volontereEuropska volonterska službaOdržan Dan narcisaProdajna izložba Centra Juraj BonačiDan narcisa u subotu 24.3.2012.3. radionica za volontereMira Bandalo - jedna od osnivačica SrmeSrma podučava učenike volonterstvuNastavlja se edukacija volontera SrmeOdržan sastanak s Mjesnim odborima Grada SinjaGrađani informirani o novom projektu SrmeNastavljena edukacija volontera SrmeProjekt podrške Mjesnim odborima Grada SinjaEdukacija volontera SrmeZabava članova i volonteraSrma na nacionalnoj konferenciji o volonterstvuU subotu 10.12. Srma obilježila Međunarodni dan volonteraPotpisan ugovor za inicijativu ''Bez ambrozije - bez alergije!''Javna akcija protiv nasilja u obiteljiPravo na uvećani doplatak za djecuSocijalna samoposluga odjeće i obuće od 7.-12.11.2011.Volontirajte na sinjskoj Kulturnoj zimnici!Srma traži volontere za akcije u 10. i 11. mjesecuUčenici u eko pohodu na okolišOdržana radionica o organizaciji volontiranjaPrijavi se i volontiraj!U petak 19.08. završeno 3. kulturno ljeto za djecuSlavenka MaršićVanja JurelaOstavimo trag!Srma odvezla odjeću starijima u OtišićSrma u novinama "Civilno društvo"Srma 5. put obilježila Dan žena!Volonteri Srme uredili dvorišne klupe Centra Juraj BonačiVolontiranje u Cetinskoj krajniSrma provela akciju protiv nasilja u društvuU srijedu 7.7. volonteri Srme posjetili Centar Fra Ante Sekelez u VrliciZahvalnice volonterima i podržavateljima Srme
Volontiranje u Cetinskoj krajini u 2014.g.
Kako žive naši umirovljenici i osobe starije životne dobi?Ana Žuro volonterka koja uživa u radu s djecomNiveska Juraga-Kovačev volonterka koju dotaknu sitniceMO BrnazeEdukacija volontera SrmeBesplatne usluge edukacije i konzultacijeVolontiranje u Cetinskoj krajniVolonterski centar Udruge SRMAVolontiranje - Što je to?
Udruga Srma traži 3 volontera za pravno savjetovališteBlaž Mršić, pjevanjem do ljepšeg životaAktivni umirovljenik Petar RančićVolontiranje i aktivnosti za starije u Cetinskoj krajiniNacionalna akcija Hrvatska volontira! - aktivnosti u SinjuSrma sudjeluje u akciji ''Hrvatska volontira!''POZIV VOLONTERIMASocijalna samoposluga - podjela 21. i 22.4.VOLONTIRAJTE NA SMOTRI MAČKARAVolontirajte na Festivalu znanosti Sinj 2015.Socijalna samoposluga od 6.-17.7.Učenici i studenti, budite aktivni ovo ljeto!Volonterke Srme posjetile stacionarVolonterska jesen u Udruzi SrmaSrma prikuplja pomoć do 18.6. u kući TripaloU Sinju Srma prikuplja pomoć od 19.5.-18.6.Volontiranje u LatvijiDV Bili Cvitak Sinj traži volonterePoziv volonterima za rad na radionicama za djecuVolonteri - javite se za dječje radionice!Poziv volonterimaSocijalna samoposluga odjeće i obuće od 11.-16.6.2012.Uklanjanje ambrozije 19. i 20.5.2012.Volontirajte na sinjskoj Kulturnoj zimnici!Srma traži volontere za akcije u 10. i 11. mjesecuPOZIV VOLONTERIMA - pridružite se Danu ružičaste vrpce 01.10.2011. na Pijaci u SinjuPOZIV VOLONTERIMA - pridružite se Srminoj akciji promocije volonterstvaPOZIV VOLONTERIMA - pridružite se ljetnom programu KUS-a SinjPOZIV VOLONTERIMA - pridružite se akciji SRME!POZIV VOLONTERIMA - pridružite se UTIS-ovoj akciji!Volontiranje u Cetinskoj krajni
Luka Prolić volonter udruge Cjelovit životAna Galić volontira kada joj obaveze dopuste....Perinka Milanović Trapo-Rina, pjeva, pleše, putujeBranko Perković, slobodno vrijeme ispunjeno radomDujka Lisičar ima volju za sve...Mate Pavić dugogodišnji volonterKažimir Tomašević uvjek rado pomaže...Volonterka Dina AndjelinovićUmirovljenica Jagoda GrgurićBaka Antica Žanko nas je osvojila osmjehom....Stana Jakelić majka, baka i prabaka.....Marija Vrcan učiteljica u mirovini...Baka Jela puna je životnih mudrosti..Predstavljamo vam umirovljenicu s bogatim životnim iskustvom...Mira Filipović-Grčić, umirovljenica sa stavom....Tanja Kalinić, umirovljena medicinska sestra....Umirovljenica s kojom smo razgovarali - Gotilda JadrijevićAnđelka i Vinka prijateljice iz doma za starijeKitica Delić aktivna umirovljenicaGordana Nasić, vječni optimistaTereza Križanac vesela volonterka koja se ne predajeJelena Pavlinušić volonterka s pozitivnim stavovimaVolonterka Marija Mandac slobodno vrijeme ispunjava volontirajućiMalo drugačiji volonteriAnte Omrčen volontira s radošćuVolonterka Nikolina Smoljo na radionicama uvijek raspoloženaSilvia Milić ne može bez volontiranjaAnte Filipović, volontiranjem do prekrasnih iskustavaNada Lapić svojim volontiranjem uveseljava druge...Lucija Ajduković kada ne radi volontira...Rada Gluić volonterka u svakoj priliciNiveska Juraga-Kovačev volonterka koju dotaknu sitniceAlajčuš Ivica Filipović Grčić živi s alkom i za alkuBoško Vladović Boca svestrani volonterAnte Kulić voli pomagati svimaVedrana Vrgoč volonterka s puno emocijaNina Mastelić volonterka po potrebiSlaven Kardoš volonter s velikim iskustvomDejan Poljak volonter s vizijomMate Maleš volonter sa stavomBožena Romac s volontiranjem ne misli prestati...Antonija Ezgeta svoje slobodno vrijeme provodi volontirajućiŽeljko Viculin, volonter od malih noguFilip Ratković volonter koji nadahnjujeNina i Ana Marendić od korisnica do volonterkiMirjana Jerkan volonterka s velikom željom za pomaganjemDr. Tanja Kodžoman Križanac kreatorica ugodnih događaja u SinjuMario Vujević Vegi volonter nemirnog duhaNikola Uzun volonter KUD-a Milan BegovićIvana Poljak volonterka s dugogodišnjim stažomDr. Vesna Jurković-Krolo volonterka s brojnim priznanjimaAnđelka Samardžić volonterka Sv. Vinka PaulskogDavorka Dukić - neočekivano u volonterskim vodamaMarija Buljan: Želim pridonijeti tome da se ne zaboraviVojislav Barać volonter u borbi za prava invalidaMiško Kerekeš volonter bez zadrške u mnogim akcijamaMarija Cvrlje Radović volonterka po uvjerenjuVišnja Miloš volonterka od mladih danaMlada volonterka Mladenka VučkovićVolonterka Ljubica Bašić iz OtokaMO BrnazeMO TurjaciMO SinjMO RadošićMO ZelovoMO KarakšicaMO LučaneMO GlaviceMO Obrovac SinjskiMO BajagićMO SuhačMO ČitlukMO JasenskoMO GljevRomana Jadrijević - mlada volonterka, koju volontiranje oplemenjuje i ispunjavaSlavonka sinjska volonterkaMira Bandalo - jedna od osnivačica SrmeDanica MatićAnita Križanac i Maja BilobrkKatica CvrljeJasminka VujevićMaša Borović i Petra DomazetAndrea OmrčenSanda ŠandrićBlaženka RomacMarica MunivranaDragana ModrićSlavenka MaršićMartina BuljanVanja JurelaLjiljanka StoilkovskiMarijana Jukić BračuljSelime Ljubijankić Delonga
Turistička zajednica Sinj, svojim radom promiču ljepote našeg krajaUdruga Gaj Laberije-promotor ideje da se prvi nogomet igrao kod nasUdruga UPSUS promotor savremene umjetnostiUdruga maloljetnih dragovoljaca domovinskog rataKlub lječenih alkoholičara SinjUdruga koja promiče kulturu u prometuUdruga za očuvanje baštine Cetinskog krajaKUD Vrlika, kroz folklor okuplja sve...UOSIT-Trilj udruga koja okuplja ljude u potrebiI u Dicmu djeluje KUD za očuvanje baštineHKUD Peruća uvjek rado prima volontereUdruga Sv. Vinko Paulski iz OtokaSa kazalištarcima je uvijek zanimljivoUdruga umirovljenika SinjOrganizatori volontiranjaOdržana radionica o organizaciji volontiranja
Saznajete više
Pravni propisi o volonterstvu

U petak 11.5. sastanak za uklanjanje ambrozije

Udruga Srma privodi kraju provedbu građanske inicijative ''Bez ambrozije – bez alergije''. Uz pomoć Zaklade Kajo Dadić iz Splita tiskano je 5000 komada letaka za područje Grada Sinja koje će podijeliti Mjesni odbori i volonteri Srme.

Informativno-edukativnim letkom pozivaju se svi vlasnici zemljišta zahvaćenih ambrozijom na zajedničku akciju uklanjanja ambrozije 19. i 20.5.2012., a povodom 20.5. Dana zdravih gradova.

Kako bi akcija što bolje uspjela pozivaju se svi zainteresirani na dogovorni sastanak u petak 11.5.2012.g. koji će se održati u Gradskoj vijećnici u Sinju u 10 sati.

Dnevni red sastanka:

1.           Kratka informacija o građanskoj inicijativi ''Bez ambrozije – bez alergije''

2.           Predstavljanje i podjela info-letka

3.           Dogovor oko provedbe akcije

4.           Donošenje Plana provedbe akcije uklanjanja ambrozije iz okoliša 19. i 20.5.2012.

Pozivaju se sudionici sastanka da dođu s prijedlogom aktivnosti koje će sami poduzeti 19. i 20.5. S obzirom na sve veću raširenost ambrozije i sve veći broj građana raznih životnih dobi koji pate od alergije na ambroziju, samo zajedničkom akcijom može se postići dobre rezultate i zaštititi građane od alergijskih reakcija na ambroziju.