VOLONTERSKI CENTAR
Obilježen Međunarodni dan borbe protiv siromaštvaObilježili smo Međunarodni dan starijih osoba i Dan nenasiljaNatječaj za škole za projekte volontiranja učenika9. Kulturno ljeto za djecu 4.-27.7.2017.''Hrvatska volontira!'' uspješno i u SinjuDani otvorenih vrata Udruge Srma22.5. u 18 sati u Galeriji Galiotović u Sinju -Edukativno izlaganje o biološkoj raznolikostiNacionalna akcija Hrvatska volontira! - aktivnosti u SinjuU Sinju obilježen Svjetski dan zdravljaSocijalna Samoposluga Grada Sinja uspješno radi već 16 mjeseciSrma obilježila 5.12. Međunarodni dan volonteraPoziv volonterima petak 24.11. Pijaca u 10 satiAkcije prikupljanja hrane i higijenskih artikalaZavršna izložba radova 8. kulturnog ljeta za djecuZavršna izložba 8. Kulturnog ljeta za djecuEdukacija o volontiranju u TriljuPOZIV VOLONTERIMAPoziv volonterima za rad na radionicama za djecuKreativne radionice za djecu od 5. srpnjaEdukacija o volontiranju u SinjuEdukativna radionica o volonterstvu u Otoku7 mjeseci rada Socijalne samoposluge Grada SinjaO akciji ''Hrvatska volontira!''Predavanje o reumatskim bolestima u Sinju 24.5. u 19 satiIzlet na slapove KrkePoziv volonterima za sudjelovanje u akciji ''Hrvatska volontira!''Srma sudjeluje u akciji ''Hrvatska volontira!''POZIV VOLONTERIMASocijalna samoposluga - podjela 21. i 22.4.Dječje radionice u veljačiAkcija za socijalnu samoposlugu Grada SinjaGodišnja skupština Udruge SrmaVOLONTIRANJE U CETINSKOJ KRAJINI U 2016.g.PRVA TRI MJESECA SOCIJALNE SAMOPOSLUGE GRADA SINJASiječanj na radionicama za djecu je bio jako radostanIzvješće o volontiranju za 2015.AKTUALNO U LOKALNOM VOLONTERSKOM CENTRU SINJNastavak radionica za djecu i odrasleLucija Ajduković kada ne radi volontira...25.11. Srma u Sinju protiv nasiljaVolontirajte na Festivalu znanosti Sinj 2015.Potpisan ugovor za nastavak rada lokalnog volonterskog centra SinjUčenici i studenti, budite aktivni ovo ljeto!Humanitarna akcija u SinjuUčenici OŠ Trilj zasadili cvjetnu žardinjeruBarba Anti obojana ogradaVrlički učenici sadili cvijećeUčenici OŠ I. Lovrića oslikali stup u knjižniciU Sinju održana edukativna radionica o volontiranjuSrma provela akciju Hrvatska volontira! u SinjuDani otvorenih vrata u Udruzi SrmaEdukacija o volontiranju u OtokuINICIJATIVA ZA UVOĐENJEM NOVE NAGRADE - NAJBOLJI VOLONTERSrma obilježila Međunarodni dan volonteraOTOK - SASTANAK UDRUGA 2.12.2014. U 17 SATIU Sinju provedena akcija Srme "Dosta je, neću nasilje"22.11. Pijaca - Akcija protiv nasilja u društvuD.V. Bili cvitak traži volontereDani otvorenih vrata u Udruzi SrmaPredstavljen novi projekt u kojem sudjeluje SrmaZajednički rad učenika OŠ Ivana LovrićaUčenici OŠ Ivana Mažuranića oslikavali zidAkcija učenika na Hanu u petak 23.5.2014.U Sinju Srma prikuplja pomoć od 19.5.-18.6.Korisnici Centra Juraj Bonači posjetili starije sugrađanePrikupljanje odjeće i socijalna samoposluga u SinjuVOLONTIRANJEM PREMA DRUŠTVENO I EKONOMSKI SNAŽNIJIM ZAJEDNICAMAROK ZA IZVJEŠĆE O VOLONTIRANJU 28.2.SAZNAJET SVE O VOLONTIRANJU U EUVolontiranje u LatvijiAnđelka Samardžić volonterka Sv. Vinka PaulskogVolontiranje u Cetinskoj krajini u 2014.g.U Cetinskoj krajini obilježen Međunarodni dan volontera5.12. Srma obilježava Međunarodni dan volonteraDavorka Dukić - neočekivano u volonterskim vodamaKrenule prezentacije volonterstva srednjoškolcimaMarija Buljan: Želim pridonijeti tome da se ne zaboraviVojislav Barać volonter u borbi za prava invalidaU Sinju održana akcija ''Hrvatska volontira!''Humanitarna podjela ženske obućeDV Bili Cvitak Sinj traži volontereNovi projekt za razvoj volonterstvaPoziv volonterima za rad na radionicama za djecu5. Kulturno ljeto za djecu od 22.7.-23.8.2013.Otkazuje se akcija čišćenje groblja u GlavicamaDani otvorenih vrata u Udruzi Srma1.-21.6. Akcija prikupljanja odjeće i obuće i socijalna samoposlugaVišnja Miloš volonterka od mladih danaU Sinju održan 7. Dan narcisaOdržana godišnja Skupština SrmeMlada volonterka Mladenka VučkovićVolonterka Ljubica Bašić iz OtokaPredstavljeni rezultati projekta za Mjesne odboreAkcija ukrašavanja dvorišta škole na HanuBlagdansko čišćenje Kamička19.12. akcija čišćenja KamičkaRad mjesnih odbora prati svaki drugi građaninZavršena 13. akcija prikupljanja odjeće i obućeU Sinju 3. Socijalna samoposluga do subote 1.12.Svaki tjedan: tri prijave za nasilje u obitelji - 1 dijete žrtvaMO BrnazeMO Turjaci13. AKCIJA PRIKUPLJANJA ODJEĆE I OBUĆE DO 1.12.Održana 6. edukativna radionica za MOMO SinjMO RadošićNovi broj e-novina Civilno društvo!Održana 5. edukativna radionica za Mjesne odboreMO ZelovoMO KarakšicaOdržana 4. edukativna radionica za Mjesne odboreOdržana 3. edukativna radionica za Mjesne odboreMO LučaneMO GlaviceMO Obrovac SinjskiMO BajagićMO SuhačMO ČitlukMO JasenskoVolonteri u akciji u Sinju i VrliciAKCIJA HRVATSKA VOLONTIRA! 21.9. U SINJU I VRLICISastanak volontera Srme 20.9.MO GljevVolonteri - javite se za dječje radionice!U Glavicama protiv ambrozijeZavršeno 4. kulturno ljeto za djecu!U petak 17.8. u 19 sati završava Ljeto je eto, a šta sad?Radionice za djecu - od početka punom parom naprijed!U Srme besplatne radionice za djecu od 16.7.Romana Jadrijević - mlada volonterka, koju volontiranje oplemenjuje i ispunjavaOdržana edukacija za Mjesni odbor SinjZavršena 12. akcija skupljanja odjeće i obuće!Mjesni odbori Grada SinjaSocijalna samoposluga odjeće i obuće od 11.-16.6.2012.Održana 3. radionica sa školskim volonterimaOtvoren lov na ambroziju!12. akcija skupljanja odjeće i obućeAkcija uklanjanja ambrozije 19. i 20.5. povodom Dana zdravih gradovaOdržana 1. edukativna radionica za Mjesne odboreOdržana 5. edukativna radionica za volontere2. radionica za školski volonterski klubOdržana 4. edukativna radionica za volontereEuropska volonterska službaOdržan Dan narcisaProdajna izložba Centra Juraj BonačiIzvješće o volontiranju do kraja travnjaDan narcisa u subotu 24.3.2012.3. radionica za volontereMira Bandalo - jedna od osnivačica SrmeSrma podučava učenike volonterstvuNastavlja se edukacija volontera SrmeOdržan sastanak s Mjesnim odborima Grada SinjaGrađani informirani o novom projektu SrmeIzrada uskršnjih jaja za Caritas!Nastavljena edukacija volontera SrmeProjekt podrške Mjesnim odborima Grada SinjaEdukacija volontera SrmeZabava članova i volonteraSrma na nacionalnoj konferenciji o volonterstvuU subotu 10.12. Srma obilježila Međunarodni dan volonteraPotpisan ugovor za inicijativu ''Bez ambrozije - bez alergije!''Javna akcija protiv nasilja u obiteljiPravo na uvećani doplatak za djecuSocijalna samoposluga odjeće i obuće od 7.-12.11.2011.Volontirajte na sinjskoj Kulturnoj zimnici!Učenici u eko pohodu na okolišOdržana radionica o organizaciji volontiranjaPrijavi se i volontiraj!Ostavimo trag!Srma odvezla odjeću starijima u OtišićSrma u novinama "Civilno društvo"Srma 5. put obilježila Dan žena!Volonteri Srme uredili dvorišne klupe Centra Juraj BonačiVolontiranje u Cetinskoj krajni
Volontiranje u Cetinskoj krajini u 2014.g.
Kako žive naši umirovljenici i osobe starije životne dobi?Ana Žuro volonterka koja uživa u radu s djecomNiveska Juraga-Kovačev volonterka koju dotaknu sitniceMO BrnazeEdukacija volontera SrmeBesplatne usluge edukacije i konzultacijeVolontiranje u Cetinskoj krajniVolonterski centar Udruge SRMAVolontiranje - Što je to?
Nacionalna akcija Hrvatska volontira! - aktivnosti u SinjuPOZIV VOLONTERIMAVolontirajte na Festivalu znanosti Sinj 2015.Učenici i studenti, budite aktivni ovo ljeto!DV Bili Cvitak Sinj traži volonterePoziv volonterima za rad na radionicama za djecuVolonteri - javite se za dječje radionice!Poziv volonterimaVolontirajte na sinjskoj Kulturnoj zimnici!Srma traži volontere za akcije u 10. i 11. mjesecuPOZIV VOLONTERIMA - pridružite se Danu ružičaste vrpce 01.10.2011. na Pijaci u SinjuPOZIV VOLONTERIMA - pridružite se Srminoj akciji promocije volonterstvaPOZIV VOLONTERIMA - pridružite se ljetnom programu KUS-a SinjPOZIV VOLONTERIMA - pridružite se akciji SRME!POZIV VOLONTERIMA - pridružite se UTIS-ovoj akciji!
Marija Vrcan učiteljica u mirovini...Baka Jela puna je životnih mudrosti..Predstavljamo vam umirovljenicu s bogatim životnim iskustvom...Mira Filipović-Grčić, umirovljenica sa stavom....Tanja Kalinić, umirovljena medicinska sestra....Umirovljenica s kojom smo razgovarali - Gotilda JadrijevićAnđelka i Vinka prijateljice iz doma za starijeKitica Delić aktivna umirovljenicaGordana Nasić, vječni optimistaTereza Križanac vesela volonterka koja se ne predajeJelena Pavlinušić volonterka s pozitivnim stavovimaVolonterka Marija Mandac slobodno vrijeme ispunjava volontirajućiMalo drugačiji volonteriAnte Omrčen volontira s radošćuVolonterka Nikolina Smoljo na radionicama uvijek raspoloženaSilvia Milić ne može bez volontiranjaAnte Filipović, volontiranjem do prekrasnih iskustavaNada Lapić svojim volontiranjem uveseljava druge...Lucija Ajduković kada ne radi volontira...Rada Gluić volonterka u svakoj priliciNiveska Juraga-Kovačev volonterka koju dotaknu sitniceAlajčuš Ivica Filipović Grčić živi s alkom i za alkuBoško Vladović Boca svestrani volonterAnte Kulić voli pomagati svimaVedrana Vrgoč volonterka s puno emocijaNina Mastelić volonterka po potrebiSlaven Kardoš volonter s velikim iskustvomDejan Poljak volonter s vizijomMate Maleš volonter sa stavomBožena Romac s volontiranjem ne misli prestati...Antonija Ezgeta svoje slobodno vrijeme provodi volontirajućiŽeljko Viculin, volonter od malih noguFilip Ratković volonter koji nadahnjujeNina i Ana Marendić od korisnica do volonterkiMirjana Jerkan volonterka s velikom željom za pomaganjemDr. Tanja Kodžoman Križanac kreatorica ugodnih događaja u SinjuMario Vujević Vegi volonter nemirnog duhaNikola Uzun volonter KUD-a Milan BegovićIvana Poljak volonterka s dugogodišnjim stažomDr. Vesna Jurković-Krolo volonterka s brojnim priznanjimaAnđelka Samardžić volonterka Sv. Vinka PaulskogDavorka Dukić - neočekivano u volonterskim vodamaMarija Buljan: Želim pridonijeti tome da se ne zaboraviVojislav Barać volonter u borbi za prava invalidaMiško Kerekeš volonter bez zadrške u mnogim akcijamaMarija Cvrlje Radović volonterka po uvjerenjuVišnja Miloš volonterka od mladih danaMlada volonterka Mladenka VučkovićVolonterka Ljubica Bašić iz OtokaMO BrnazeMO TurjaciMO SinjMO RadošićMO ZelovoMO KarakšicaMO LučaneMO GlaviceMO Obrovac SinjskiMO BajagićMO SuhačMO ČitlukMO JasenskoMO GljevRomana Jadrijević - mlada volonterka, koju volontiranje oplemenjuje i ispunjavaSlavonka sinjska volonterkaMira Bandalo - jedna od osnivačica SrmeDanica MatićAnita Križanac i Maja BilobrkKatica CvrljeJasminka VujevićMaša Borović i Petra DomazetAndrea OmrčenSanda ŠandrićBlaženka RomacMarica MunivranaDragana ModrićSlavenka MaršićMartina BuljanVanja JurelaLjiljanka StoilkovskiMarijana Jukić BračuljSelime Ljubijankić Delonga
Organizatori volontiranjaOdržana radionica o organizaciji volontiranja
Saznajete više
Pravni propisi o volonterstvu